könyv a párkapcsolati konfliktusokról
Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?
ingyenes minikönyv és
ráadás párkapcsolati e-mail tanfolyam

Jogi nyilatkozat

Jelen honlap (https://www.parkapcsolatlexikon.hu) használatának a feltétele az ebben a dokumentumban leírtak elfogadása.

A honlap tulajdonosa:

Mészáros Mediátor Bt.
Székhely: 2060 Bicske, Vasvári u. 7.
Telefonszám: kérjük, hogy a sajto@parkapcsolatikonfliktusok.hu címen érdeklődjön
Adószám: 22568971-2-07

1. Felelősség

A parkapcsolatlexikon.hu nem vállal felelősséget a parkapcsolatlexikon.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

A parkapcsolatlexikon.hu-n található tartalmak nem minősülnek jogi tanácsadásnak, kizárólag tájékoztató jellegű céllal készültek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályi változások következtében a parkapcsolatlexikon.hu-n található tartalmak adott esetben a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel akár teljesen ellentétes információt is nyújthatnak. Erre legyen figyelemmel!

2. Hogyan használhatja fel az itt található információt a saját honlapján, saját médiában? (Szerzői jogvédelem)

A parkapcsolatlexikon.hu honlapján elérhető minden anyag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy Ön a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Különös tekintettel védelemben részesülnek az alábbiak:

1. a honlap szövege,

2. szófordulatai,

3. címsorai,

4. letölthető cikkei,

5. a blog bejegyzései,

6. grafikák

7. és egyéb anyagok.

A parkapcsolatlexikon.hu-n található anyagokat kizárólag Dr. Mészáros Ádám előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

3. Adatkezelés és biztonság

A parkapcsolatlexikon.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.

A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.

A parkapcsolatlexikon.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.

A parkapcsolatlexikon.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A parkapcsolatlexikon.hu az Ön által szolgáltatásunk igénybevételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

A parkapcsolatlexikon.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

4. Kéretlen levelek

A parkapcsolatlexikon.hu soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalaink egyikén történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, vagy valakitől, aki a Mészáros Mediátor Iroda Bt. vagy a parkapcsolatlexikon.hu képviselőjének adja ki magát, kérjük, értesítsen minket elérhetőségünkön, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.

Dr. Mészáros Ádám

párkapcsolati mediátor

Hogyan tud egy pár kijönni a megcsalás okozta válságból? Nézze meg ezt a videót:

3 tanács a boldog párkapcsolathoz

könyv a párkapcsolati konfliktusokról
Hogyan kezeljem
a párommal
a konfliktusainkat?
ingyenes minikönyv és
ráadás párkapcsolati e-mail tanfolyam
Ajándék könyv a válásról

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin